Roger On IN™

Roger On IN™

230.000 Ft

A Roger On mikrofon kifejezetten a háttérzaj mellett vagy nagyobb távolságban zajló beszélgetésekhez készült.

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Leírás

Roger On™

A Roger On mikrofon kifejezetten a háttérzaj mellett vagy nagyobb távolságban zajló beszélgetésekhez készült.

 

 • Fedezze fel a hallásteljesítményt

  A Roger On mikrofon kifejezetten a háttérzaj mellett vagy nagyobb távolságban zajló beszélgetésekhez készült. A hallott beszéd irányának meghatározására való képesség és a Puskamikrofon mód 2.0 segítségével a felhasználó akár munka közben, előadásokon vagy közösségi tevékenységek során is jobban tud az igazán fontos beszélgetésekre figyelni.

   

 • A Roger On készülék megismerése

  A Roger On vezeték nélküli kapcsolaton keresztül
  továbbítja a beszélő hangját közvetlenül az Ön füléhez.
  Négy fő módon használhatja Roger On készülékét:

 • Az asztalon:

  Helyezze az asztal közepére a Roger On
  készüléket és hallhatja az Ön körül ülőket.

 • Interjú:

  Tartsa a Roger On készüléket a felé az ember felé,
  akit hallani szeretne.

 • Előadó:

  Csíptesse vagy akassza fel a Roger On készüléket
  a távolról beszélő szája közelébe, hogy jobban hallja őt.

 • TV/Multimédia:

  Közvetítse a hangot a TV-jéből vagy más
  hangforrásból közvetlenül a fülébe.

A hangforrás azonosítása

A bevált MultiBeam technológián alapuló legújabb generációs termékek térbeli és sztereó hangzást biztosítanak. A készülékek felismerik, hogy a beszédhang bal vagy jobb oldalról érkezik, és ezzel a térbeli információval segítik az ügyfeleket a párbeszédben.*

 

Fókusz a beszélőn

A Puskamikrofon mód 2.0 három, egy sorban elhelyezett mikrofont alkalmaz, lehetővé téve a beszélőre való fókuszálást zajos környezetben, illetve csoportos beszélgetés során, ahol nagyobb a beszélőtől való távolság. Ez az üzemmód akkor használható, amikor a mikrofon kézben van vagy a tokjában az asztalra helyezve.

Automatikus mikrofon üzemmódok minden helyzetben

A beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően a Roger On felismeri a hangkörnyezetet és a saját pozícióját, és automatikusan vált az asztali, az előadói és a Puskamikrofon üzemmód között.

Kijelzőjén mindig látható az aktív üzemmód és a készülék állapota.

Fröccsenő víz elleni védelem

A Roger mikrofon fröccsenő víz elleni védelemmel van ellátva, és IP54-es besorolással rendelkezik. Nyugodtan használható hétköznapi helyzetekben, például kirakható egy italokkal teli asztalra, és kültéren is viselhető.

 

Díjnyertes dizájn

A Roger On három hőn áhított díjat is kapott a termékdizájn és az innováció területén. Abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elnyerte a 2021-es iF Design Award dizájndíjat a termék kategóriában, részben a nagy méretű multifunkciós gombjának és a kijelzőjének köszönhetően, valamint megkapta a 2021-es Német Innovációs Díjat is, a felhasználó számára nyújtott előnyeiért, funkcionalitásáért és könnyű kezelhetőségéért. Ezenkívül a Roger On elnyerte a „Red Dot” (Piros Pont) dizájndíjat is, amely a kiváló termékdizájnért járó egyik legkeresettebb nemzetközi minőségjelölés.