Phonak Virto™

Phonak Virto™

A Phonak Virto egyedi hallójárati hallókészülék akár stílusos fekete bevonattal, közvetlen kapcsolódással és szabadkezes telefonálás lehetőségével.

Leírás

Bemutatkozik az új Phonak Virto

 • Tiszta, gazdag hangzás

  Élvezze a jobb beszédértés1 és a zajos környezetben is kisebb erőfeszítést igénylő hallás² előnyeit. Hagyja, hogy lenyűgözze hallókészüléke teljesítménye minden alkalommal, amikor viseli már az első illesztéstől kezdve.

   

 • Csatlakozik okostelefonokhoz, TV készülékhez stb.

  A Phonak Virto hallókészülékek közvetlenül képesek csatlakozni iOS vagy Android operációsrendszerű okostelefonokhoz és más Bluetooth® funkcióval rendelkező eszközökhöz. Használja őket szabadkezes telefonhívásokhoz, televízió, zene, e-könyvek, podcastok stb. hallgatásához.

   

 • Egyedi

  Több mint 1600 adatponttal a Biometrikus Kalibráció figyelembe veszi füle egyéni anatómiáját. Minden Virto hallókészülék egyénre szabott, így tökéletes és diszkrét illeszkedést, és magas szintű kényelmet nyújt viselés közben.

   

 • A testreszabás előnyei

  A Virto hallókészülékek egyedi kialakításuk révén tökéletesen illeszkednek az Ön füléhez és személyes hallás szükségleteihez. hallásgondozó szakembere megvizsgálja hallását, és precíz lenyomatvételt végez a fülről. A Phonak ezután elkészíti az Ön
  egyéni hallókészülékét, amely tökéletes és diszkrét illeszkedést, kitűnő hallásteljesítményt és kiemelkedő viselési komfortot kínál Önnek. A biometrikus kalibráció figyelembe veszi a fül egyedi anatómiáját és a hallásigényét. Minden egyes Virto Marvel hallókészülék esetében több mint 1600 biometrikus adatpontot azonosítunk be, és egyedi kalibrálási beállításokat számítunk ki.

 • Elérhető méretkínálat