Phonak Bolero™

Phonak Bolero™

A Phonak hallókészülékeket úgy tervezték, hogy a hallást könnyeddé, az életet pedig egyszerűbbé tegyék. Ami igazán egyedivé teszi a Bolero-t, az az AutoSense OS nevű egyedi operációs rendszer. Pillanatról pillanatra érzékeli a környezetet, és ahhoz igazodva módosítja a hallókészüléke beállításait. Csak be kell kapcsolnia őket, és a többi már megy magától. Az újratölthető Bolero PR készülékkel egyetlen feltöltéssel 1 napon keresztül élvezheti a hallás élményét, korlátlan streameléssel.

Leírás

A kis-közepestől a nagyfokú-súlyosig terjedő hallásveszteséggel élők számára kifejlesztett, az új újratölthető hallókészüléket is magában foglaló átfogó fül mögötti termékcsalád kivételes hallási

Az életvitel megkönnyítése egy egyszerűen varázslatos megoldással

Mivel ügyfeleink egyre aktívabbak, olyan hallókészülékekre van szükségük, amelyek képesek automatikusan alkalmazkodni az életmódjukhoz. Alapvetően fontos, hogy bármit megtehessenek, és bárhová eljuthassanak anélkül, hogy a hallásveszteséggel kapcsolatos korlátozásokba kellene ütközniük.

Az új Phonak termékcsalád létrehozásánál ezt kulcsfontosságú területnek tekintettük. Ügyfeleink mindenkor támaszkodhatnak hallókészülékeikre, hogy azok észrevétlenül és automatikusan támogassák őket minden tevékenységükben.

Az újratölthető lítium-ion akkumulátor technológiát hasznosító készülék és az új AutoSense OS operációs rendszer révén egy igazán csodálatos módját találtuk ki annak, hogy kivételes hallási élményt nyújtva megkönnyítsük ügyfelei életvitelét.

 

Egyetlen töltés segítségével 1 napon keresztül élvezheti a hallás élményét – life is on

A Phonak Bolero™ PR hallókészülékek egyetlen töltéssel 1 napon át tartó hallást biztosító, speciálisan kialakított lítium-ion újratölthető elemeket tartalmaznak. A lítium-ion akkumulátorokat gyorsabban fel lehet tölteni, tartósabbak, és többéves ismételt feltöltést követően sem károsodnak. Egyszerűen használható okos töltési megoldásokkal rendelkezik, aminek köszönhetően az ügyfeleknek sohasem kell amiatt aggódniuk, hogy lemerülnek hallókészülékeik. Végre itt az alkalom, hogy ügyfelei megszabaduljanak az egyszer használatos elemek okozta bosszúságoktól.

További információ a Phonak újratölthető technológiájáról

Amikor a hallókészülék automatikusan alkalmazkodik minden hanghoz – life is on

Ami igazán egyedivé teszi a Bolero-t, az az AutoSense OS nevű egyedi operációs rendszer. Automatikusan, valós időben érzékeli ügyfelei hallási környezetét, majd számos funkció kombinációjával több mint 200 egyedi beállítási profilt alakít ki. Egyenletes hallási élményt biztosít az egyes környezetek közötti átmenet során. Ügyfeleinek nincs más dolguk, mint bekapcsolni Phonak hallókészüléküket, és élvezni az egyedülálló beszédérthetőséget, bárhol is tartózkodnak!