Zene

Zene

16.000 Ft

Serenity Choice™ Music

A zene hangszintje egy koncerten általában meghaladja a biztonságos 85 dB-es hangnyomás szintet. Az ennél hangosabb zene halláskárosodást okozhat, akár fülzúgás, akár hyperacusis vagy maradandó halláskárosodás formájában. A Serenity Choice Zene 17 dB-lel csökkenti a hangszintet, ezzel a 102 dB hangos zenét biztonságos szintre csökkenti, akár 8 órán keresztül is.

  • Segít megelőzni a halláskárosodást koncerteken, klubbokban, bárokban, stb.
  • Optimális kényelem
  • Minimális okklúzió

Kategória:

Leírás

Csúcskategóriás hallásvédelem

Phonak Serenity Choice™ – Music

A zene hangszintje egy koncerten általában meghaladja a biztonságos 85 dB-es
hangnyomás szintet. Az ennél hangosabb zene halláskárosodást okozhat, akár
fülzúgás, akár hyperacusis vagy maradandó halláskárosodás formájában.
A Serenity Choice Zene 17 dB-lel csökkenti a hangszintet, ezzel a 102 dB hangos
zenét biztonságos szintre csökkenti, akár 8 órán keresztül is.

A Serenity Choice Zene kifejezetten zenészek, zenekedvelők és koncertlátogatók számára lett kifejlesztve. A szabadalmaztatott membránszűrő technológia egy lapos csillapítási választ biztosít, így az összes frekvencia szinte azonos szinttel csökken. Nagyszerű
zenehallgatáshoz, hiszen a hallgató semmit sem veszít az eredeti hangzásból, csupán egy biztonságos hangszinten hallgathatja azt, melynek köszönhetően a Serenity Choice Zene a legjobb, legmegbízhatóbb univerzális hallásvédő a piacon. A Serenity Choice Zene lehetővé teszi a fül szellőzését, így minimalizálja a dugultságérzését (alacsony frekvencia hangsúly) és optimális kényelmet biztosít. Elsősorban zenehallgatáshoz tervezték, de bármilyen környezeti zaj esetében biztonságos védelmet nyújt.

Bővebben…..

Termékspecifikus előnyök

• Garantált tökéletes illeszkedés: Kis, közepes és nagy dómok megtalálhatók a csomagolásban, extra nagy méret igény szerint kapható.
• Higiénikus: Az akusztikus szűrőket fejlett hálós technológiával látták el, melyek biztosítják a fülek folyamatos szellőzését.
• Hipoallergén: A dómok orvosi TPE-ből készültek.
• Ár érték arány: Többször használatos dómok.
• Természetes: A természetes hallás megmarad, amely elősegíti környezetünk észlelését.