Phonak Audéo™ Marvel

Phonak Audéo™ Marvel

A Phonak Audéo Marvel készülék arra összpontosít, ami egy első osztályú hallókészüléktől elvárható – a tiszta, gazdag hangélményre. Modern technológiával kombinálva ez egy multifunkciós hallókészülék, amely szerelem első hallásra élményt nyújt.

Leírás

A Phonak Audio Marvel egy olyan multifunkciós hallókészülék, mely a szerelem első hallásra élményt hozza el az Ön számára.

Szerelem első hallásra… nap mint nap!


Amikor azt mondjuk, hogy szerelem első hallásra, nem arra az alkalomra gondolunk, amikor ön először illeszt Phonak Audéo Marvelt ügyfeleinek, hanem a készülék viselésének minden egyes napjára. Attól a pillanattól kezdve, amikor először illeszti a Marvel hallókészülékeket ügyfeleinek, ők semmivel sem összehasonlítható hangminőségre számíthatnak.
A Phonak-technológiának ez az új generációja több hallási helyzetet ismer fel, és pontosan adaptálódik ezekhez, mint korábban bármikor.
1 Az AutoSense OS™ 3.0 és a Binaural VoiceStream Technology™ most az összes modellben benne van, így ügyfelei jobb beszéd-értést élvezhetnek zajban, és a hallás a mindennapokban kevésbé megerőltető számukra.

A legfontosabb jellemzők:
• Kivételes hangminőség az első illesztéstől kezdve
• Jobb beszédértés zajban
• Kevésbé megerőltető hallás zajban
• Csúcsminőségűnek értékelt hangadatátvitel

Az újratölthető technológiában rejlő erő.

A Phonak úttörő szerepet töltött be a hallókészülék-iparban az újratölthető lítium-ion akkumulátorok bevezetésével.
A Marvel hallókészülékek is kaphatóak ezzel a technológiával: az ilyen készülékeket gyorsan lehet feltölteni, és hosszan tartó hallást biztosítanak. Automatikusan bekapcsolnak, ha leválasztjuk őket a töltőről, és kikapcsolnak, ha visszatesszük őket a töltő dobozba. Ügyfelei korlátok nélküli hallást és hangadatátvitelt (streaming) élvezhetnek egy teljes napon keresztül.

A legfontosabb jellemzők:
• Könnyen kezelhető – nincs több bajlódás az eldobható elemekkel
• Egész nap működik, beleértve a hangadatátvitelt (streaming) is
• Szuper gyors töltési opciók állnak rendelkezésre
• Az akkumulátorok 6 éven keresztüli használatra lettek tervezve

A Phonak Audéo Marvel tartalmazza a szabadalmaztatott AirStream™ technológiát, melynek segítségével a hangátvitel bármely televízióból vagy sztereó berendezésből5 a felhasználók által a legjobbra értékelt minőségben érhető el.
Ügyfelei a tévéműsort és a filmeket a Phonak TV Connector segítségével, egy egyszerű plug and play megoldással nézhetik. Ez éppen úgy működik, mint egy vezeték nélküli fejhallgató estében – várhatóan talán még jobban is, mert a Marvel hallókészülékek képesek megkülönböztetni a továbbított beszéd- és zenei jeleket, és automatikusan optimalizálják ezek hangminőségét.

A legfontosabb jellemzők:
• Kapcsolódás okostelefonokhoz – iOS és Android
• Kapcsolódás számos, a hétköznapokban használatos elektronikai eszközökhöz
• A hallókészülék sztereó fejhallgatóként használható
• Extra hosszan tartó hangadatátviteli idő az AirStream technológiának köszönhetően

A Roger™ mikrofonok javítják a hallási teljesítményt nagy zajban és távolság esetén. A Phonak Audéo Marvel tartalmazza a RogerDirect™-et, mely a Roger technológia számára lehetővé teszi, hogy a hangadatátvitel közvetlenül, külső vevő/k közbeiktatása nélkül kerüljön a Marvel hallókészülékekbe.

A legfontosabb jellemzők:
• Marvel és Roger együtt, ez az optimális megoldás kihívást jelentő hallási helyzetekre
• A nagy zajban és nagyobb távolságról való beszédértés javítása érdekében fejlesztették
• Diszkrét és vonzó megoldások

App-szolút csodálatos!
A Phonak új digitális szolgáltatási platformjának az a rendeltetése, hogy ügyfelei személyes hallási igényeit szolgálja. A myPhonak app*-pal ügyfelei megoszthatják önnel az információkat, és így ön valós időben végezheti el hallókészülékeik finomhangolását a hallási élményük alapján.

A legfontosabb jellemzők:
• Valós időben nyújtott videó támogatás
• Személyre szabott hallási élmény

A telefonálás megerőltető lehet, főként, ha háttérzaj is van. A Phonak myCall-to-Text app-jával ügyfelei Marvel halló-készülékeiken keresztül hallhatják a beszélgetést, és valós időben olvashatják is azt, amit a telefonvonal másik végén levő személy mond. Próbálja ki az ingyenes próbaverziót.