Rólunk

A Pestor Kft. 1995 óta forgalmaz hallókészülékeket. Az eltelt évek alatt több mint ötvenezer hallássérült ember életét sikerült megkönnyíteni kimagasló minőségű hallókészülékeinkkel, melyek tiszta, természetes hangzást és magas viselési komfortot biztosítanak. Budapesten lévő központunkban a legmodernebb technológiával felszerelt audiológiai szakrendelésen teljes körű állapot felmérést és hallásvizsgálatot végzünk. 
Pácienseink ezt követően választhatják ki az igényeiknek és elvárásaiknak legjobban megfelelő hallókészüléket. Kínálatunkban megtalálhatók a csúcstechnológiájú digitális hallókészülékek. Fülmögötti készülékeink három méretben kaphatóak: mini, normál nagy és kihelyezett hangszórós méretben. Hallójárati készülékeink is teljes méretsorozatban kaphatóak: teljes fülkagylót kitöltő, fél fülkagylót kitöltő, normál hallójárati, mini hallójárati, és a szinte láthatatlan, mély hallójárati valamint a legújabb láthatatlan nanó méretben. 

Teljes körű ellátást biztosítunk pácienseinknek, minden szükséges tartozékot, kiegészítőt és ápolószereket megvásárolhatnak nálunk: elemeket, illesztéket, a hallókészülék megfelelő ápolásához szükséges tisztító szereket: tisztítókendőket, pumpát, szárítótégelyt és kapszulát, a hallójárat ápolására szolgáló krémet, és digitális elem ellenőrzőt töltők és hangtovábbító eszközök. 

Szervizünk munkatársai a hét minden munkanapján pácienseink rendelkezésére állnak és lehető legrövidebb határidővel elvégzik a szükséges javítást. Jelenleg a hallókészülékek kihordási ideje 6 év, ezen idő alatt biztosítjuk a folyamatos hallásgondozást és szerviz háttért pácienseinknek.

Hozzánk minden hallás problémával bizalommal fordulhat!