Hallókészülék gyártók

Phonak hallókészülékek

Modern hallásrendszerek, természetes hallásélmény és új életminőség: ezeket nyújtja a Phonak, a Sonova Csoport egyik márkája. A svájci hallókészülék-gyártó immár több mint 70 éve állít fel újabb és újabb mércét a korszerű és innovatív hallásrendszerek fejlesztése terén, melyek között mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást pénztárcától, életkortól, életviteltől és a hallásveszteség típusától függetlenül.
A Phonak audiológusokkal és nemzetközi egyetemekkel szoros együttműködésben dolgozik úttörő és innovatív hallásmegoldások fejlesztésén mind gyermekek, mind pedig felnőttek számára.

A Lyric nevű modellel, melyet „a fül kontaktlencséjének“ is neveznek, a Phonak valódi innovációt kínált a piacon. Ez a hallókészülék megszakítás nélkül viselhető hosszabb időn keresztül. Ugyanakkor 100%-ban láthatatlanul helyezkedik el a hallójáratban, és egyedülálló hangzást nyújt.

Unitron hallókészülékek

Az Unitron egy kanadai hallókészülék-gyártó, mely 1964 óta a legmodernebb hallásrendszerekkel dolgozik azon, hogy kompromisszumok nélkül teremtse meg a természetes hallás és beszédértés összhangját. A Sonova Csoport részeként a vállalat innovatív technológiákat és kiváló minőséget kínál – megfizethető áron.

Oticon hallókészülékek

Az Oticon hallókészülék-gyártó kitüntetett célja, hogy támogassa a halláscsökkenéssel élőket a kommunikációban, a társas interakcióban és a teljes élet élvezetében. A cél megvalósítása érdekében az Oticon hallásrendszerek fejlesztésén orvosok, audiológusok, elektrotechnikai és informatikai szakemberek dolgoznak karöltve.

DutchEnglishFrenchGermanHungarian