Hallókészülék gyártók

Modern hallásrendszerek, természetes hallásélmény és új életminőség: ezeket nyújtja a Phonak, a Sonova Csoport egyik márkája. A svájci hallókészülék-gyártó immár több mint 70 éve állít fel újabb és újabb mércét a korszerű és innovatív hallásrendszerek fejlesztése terén, melyek között mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást pénztárcától, életkortól, életviteltől és a hallásveszteség típusától függetlenül.
A Phonak audiológusokkal és nemzetközi egyetemekkel szoros együttműködésben dolgozik úttörő és innovatív hallásmegoldások fejlesztésén mind gyermekek, mind pedig felnőttek számára.

Az Unitron egy kanadai hallókészülék-gyártó, mely 1964 óta a legmodernebb hallásrendszerekkel dolgozik azon, hogy kompromisszumok nélkül teremtse meg a természetes hallás és beszédértés összhangját. A Sonova Csoport részeként a vállalat innovatív technológiákat és kiváló minőséget kínál – megfizethető áron.

Alapvető célunk ügyfeleink életminőségének javítása, ezért szakembereink folyamatosan lépést tartanak a terület legfrissebb kutatási eredményeivel és az ezekből következő technológiai innovációkkal. Állandó munkakapcsolatban állunk a hazai egészségügyi intézmények szakembereivel és a szakmai tudományos szervezetekkel. Rendszeresen részt veszünk különböző szakkiállításokon és tudományos konferenciákon, ahol az egészségügyi szakszemélyzet részére bemutatjuk az általunk képviselt készülékek forradalmi újdonságait.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb hallásélményt nyújtsuk – termékeink innovációjával és munkatársaink szenvedélyével. Az emberek és a körülöttünk lévő világ meghallatása ugyanolyan fontos az emberi tapasztaláshoz, mint a légzés. A fejlett hallási megoldások gyártásának és szállításának világelsőként minden nap dolgozunk azért, hogy a világ minden lakosának lehetősége legyen a legjobbját hallani.