Érdekességek, technológia

Újratölthető hallókészülékek

24 órán keresztül élvezhető a hallás egyetlen, egyszerű, 3 órás feltöltéssel a beépített lítium-ion akkumulátor segítségével korlátlan streameléssel is.

Könnyű kezelhetőség, nem kell többé bajlódni és a környezetet szennyezni az eldobható elemekkel. Az akkumulátor szupergyorsan feltölthető, 6 éven keresztüli használatra alkalmas és 15%-kal megbízhatóbb, mint az elemes megoldások.

Közvetlen kapcsolat mindenkinek mobiltelefonhoz, televízióhoz

Közvetlen összekapcsolódási lehetőség bármely bluetooth-os mobiltelefonnal, nem számít, hogy Androidos, iOS-es vagy más mobiltelefonja van.

A hallókészülékek vezeték nélküli headset-ként működnek a telefon kézben tartása nélkül. A telefon csengése és a beszélgetés közvetlenül a hallókészülékben hallható, így bármilyen háttérzaj esetén tisztább, érthetőbb a beszélgetés. Saját hangunkat is a hallókészülék mikrofonja veszi és küldi tovább a telefonba. A hívás a telefon érintése nélkül egyetlen gombnyomással fogadható, elutasítható.

Kitűnő TV hangminőség érhető el, mert a hallókészülékek vezeték nélküli TV fejhallgatóként működnek.

Az okostelefonnal rugalmasan és diszkréten szabályozható a hallókészülék hangereje, és a program váltás is lehetséges applikáció segítségével.

A multifunkciós hallókészülék, amely „szerelem első hallásra” élményt nyújt

Tapasztalja meg a tiszta, gazdag hangzást

Kitűnő hangminőség már az első illesztéstől kezdve
Jobb beszédértés zajos környezetben
Kevesebb erőfeszítéssel jobb hallási élmény zajban
Kiválónak minősített streamelt hangminőség

Kapcsolódjon egyszerűen okos telefonjához, TV-jéhez

Egyszerűen csatlakoztatható Android és iOS okos telefonokhoz és különböző elektronikai eszközökhöz, lehetővé teszi a szabadkezes telefonálást.

Kiváló TV-hangminőség, vagy bármely elektronikai eszközről közvetlen hangátvitel, zenehallgatás.  A hallókészüléket tehát vezeték nélküli fejhallgatóként használhatja.

Élvezze az újratölthetőség előnyeit A nagy teljesítményű, újratölthető technológiával ellátott Marvel használata könnyű, töltése gyors, így egész napos hallásélményt és hangtovábbítást biztosít.

Hallásgondozás bárhonnan, frissített beállítások pár érintésnyire

Felhőszolgáltatáson keresztül kapcsolatot tarthat hallásgondozójával. Így bárhová elutazhat, vagy akár tele is lehet a naptára, személyes találkozás nélkül is kaphat segítséget. Finomhangolást igényelhet bárhonnan, a frissített beállításokat fogadhatja bárhol a megfelelő applikáció segítségével.

Az első személyes illesztést követően az utóillesztéseket videóhívás formájában is le lehet bonyolítani, mint egy virtuális otthoni vizitet. Ez lehetővé teszi a szakember számára, hogy valós időben állítsa be a hallókészüléket a lehető legtermészetesebb egyedi hangélményért, és megfelelően kísérni tudja a pácienst a próbaidőszakban.

Megoldás az egyoldali siketségre

Az egyik fülükre nem halló ügyfelek kénytelenek stratégiákhoz folyamodni, ha részesei kívánnak lenni a beszélgetésnek, és komoly hátrányt jelent számukra, ha a hallásveszteséggel érintett fülük felől közelítenek hozzájuk. Olyan megoldásra van szükségük, amely lehetővé teszi számukra a beszélgetésbe való bekapcsolódást csendes és zajos környezetben egyaránt anélkül, hogy foglalkozniuk kellene az elhelyezkedésükkel, amelynek segítségével akkor is tudnak reagálni a beszélő mondataira, ha a beszélő a nem halló fülük irányából szólítja meg őket, amely nem igényel sebészi beavatkozást és diszkrét.

A  CROS rendszerek okos megoldást jelentenek a féloldali siketségre vagy a gyógyíthatatlan féloldali hallásveszteségre. Vezeték nélküli megoldással továbbítják a hangot a hallásveszteséggel érintett fülről a jobban halló fülön lévő hallókészülékbe. Ennek eredményeként a féloldali siketséggel élő személy az érintett füle felől is hallhatja a beszélgetést, és különösen zajos környezetben jelentősen javul a beszédértés.

Testreszabottság új szintje a biometrikus kalibráció

A fül ugyanolyan egyedi, mint az ujjlenyomat. Még a bal fülünk is különbözik a jobbtól. Fülünk anatómiájának különbözőségei befolyásolják, hogy a hangot hogyan fogjuk fel, majd azután hogyan továbbítódik a dobhártyához, és hogyan alakul át az agy számára érthető információvá.

A Phonak szabadalmaztatott 3D-s modellező szoftvere 1600 biometrikus adatpontot azonosít minden egyes füllenyomatról, és minden Virto B hallókészülékre kiszámítja az egyedi kalibrációt. Ezek a hallókészülékbe elmentett kalibrációs beállítási adatok biztosítják, hogy a hallókészülék viselő ügyfelek kimagasló hallási élményt élvezhetnek, melyet az egyedileg, saját fülükre készült, kívül-belül is valóban testreszabott hallókészülék ad.

Hallókészülékek karbantartásáról

Egy hallókészülék valójában miniatűr számítógép, ennek megfelelő bánásmódot igényel.

A vásárláskor részletesen tájékoztatjuk Önt arról, hogyan gondozza, óvja hallókészülékeit annak érdekében, hogy tartósan és megbízhatóan szolgálják az Ön kényelmét.

Nagy gondot kell fordítani a fül és a hallókészülék tisztítására, mivel sok esetben fülzsír vagy egyéb szennyeződés okozza a problémákat.

Minden hallókészülék megérdemli azt, hogy használjuk a Cedis termékeket.