PDFNyomtatásE-mail

Bolero™

Fontosnak tartjuk, hogy megfeleljünk mindazok igényeinek, akik tudásunkra, ötleteinkre és törődésünkre támaszkodnak. Azzal, hogy kreatívan állunk a technológiai kihívásokhoz és a határokat feszegetjük fejlesztéseinkkel, olyan innovációkat teremtünk, melyek segítenek az embereknek jobban hallani, jobban megérteni ésmegélni az életet.

Kalandozz a világban!

Az életet élni kell. Ez csak akkor lehetséges, ha nem félünk a kalandoktól, és az élet minden csodáját igyekszünk megtapasztalni. Töltsük az időt akár barátokkal a városban, akár családdal a szabadban, a másokkal való interakció és a családi kapcsolatok elengedhetetlen részét képezik a mindennapi életnek.

Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb

Több éves szakmai tapasztalatainknak köszönhetően képesek vagyunk olyan személyre szabott hallókészüléket tervezni, amely minden egyedi igényt kielégít. A Phonak Bolero V-be a legújabb, nagy teljesítményű technológiát építettük, és úgy terveztük, hogy zavartalan élményben legyen része még a legzajosabb környezetben is. Mindezt egy esztétikus, mégis markáns külsővel egészítettük ki.

Lebilincselő külső

A Phonak Bolero V-t úgy terveztük, hogy megfeleljen az Ön egyedi stílusának és igényeinek. A Phonak Bolero V 11 színben kapható, hogy passzoljon személyiségéhez, bőrszínéhez, hajszínéhez élénk, vagy visszafogott árnyalataival. A Bolero V csúcstechnológiás kompozit anyagokból készült, melyeknek köszönhetően a készülék élettartama hosszabb, mindemellett a fül mögé is remekül illeszkedik.

A Bolero V víz-és porálló*, így biztosan nem hagyja cserben, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá. A Bolero V-nek köszönhetoen szabadon élvezheti azéletet!


*IP 67-es minősítés

Okosabb teljesítmény

Ahhoz, hogy igazán élvezhesse a pillanatot mindenféle, zavaró tényező nélkül, elengedhetetlen egy olyan hallókészülék, amely optimális hangminőséget biztosít, és tökéletesen megfelel igényeinek. A Bolero V-t úgy fejlesztettük ki, hogy észrevétlenül és automatikusan alkalmazkodjon az Ön környezetéhez, így zökkenőmentesen kerülhet át az egyik szituációból a másikba. Legyen akár egy zajos étteremben, autóban, koncertteremben vagy otthon, a Bolero V-vel a hallás könnyű, és nem igényel manuális beavatkozást. Így Ön úgy érezheti, mintha nem is viselne hallókészüléket. Akivételes beszédértési funkció segítségével Ön egész nap kapcsolatban lehet az emberekkel, ami az interakciót és a kommunikációt igazi örömmé varázsolja.

Fokozott teljesítmény

A mai technológiák segítségével a hallókészülékek még a legzajosabb környezetben is örömmé varázsolják a beszédértést. Néha azonban egy kis extra löket is jól jön. Éppen ezért kínál a Phonak rengeteg féle vezeték nélküli tartozékot és kiegészítő terméket, amikkel a hallókészülékek teljesítménye fokozható. Legyen szó akár telefonról, TV-ről, esetleg egy zajos környezetről, mi a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk, személyre szabottan, az Ön mindennapi igényeinek megfelelően.

Előnyök minden téren, minden szinten

A Phonak Bolero V megtestesíti mindazt a szaktudást, amit elvárunk tőle. A legjobb teljesítményt nyújtja, magas fokú megbízhatósággal párosítva, mely hosszú távú elégedettséget garantál. Menjen bárhova, csináljon bármit, biztosan azt várja, hogy mindent halljon, és magabiztosan meg is értsen. Ahallásspecialistája segítségével Ön is kiválaszthatja az életstílusának, halláskárosodásának és pénztárcájának legmegfelelőbb készüléket, hogy hangokban gazdaggá tegye mindennapjait.

Tegye fel kérdését a termékről