PDFNyomtatásE-mail

Audéo™

Kommunikáljon, vegyen részt a beszélgetésben, legyen önmaga

Egy kellemes séta a parkban – hallhatja a szél zörgette levelek hangját. Beszélgetés egy nyüzsgő tömegben – kényelmesen válaszolhat, és önmaga lehet, erőfeszítések nélkül. Telefonbeszélgetés szeretteivel – együtt nevethet velük egy vicces történeten. Meghallgattuk mind a hallókészüléket viselők, mind a szakemberek véleményét, és megtanultuk, mi a legfontosabb. Az erőfeszítések nélküli kommunikáció és a kényelem elengedhetetlen ahhoz, hogy részt vehessen a beszélgetésben, és önmaga lehessen. Az új Phonak Audéo V hallókészülékek pontosan ezt nyújtják a felhasználóknak. Kielégítik az egyedi igényeket, és segítenek újra felfedezni a hangok gazdagságát és változatosságát, kiváltképp azokat, amelyek a legfontosabbak a mindennapi életében.

Viselje. Szeresse. Feledkezzen meg róla.

A Phonak Audéo V hallókészülékek nemcsak kiváló beszédértést biztosítanak, de egyéni stílusához és igényeihez is illenek. A modern, karcsú design, a négy modell és a négyféle teljesítményszint alkalmazkodik a pénztárcájához. A pihekönnyű és vékony Audéo V – a kopásállóság érdekében csúcstechnológiás kompozit anyagokkal megerősítve – kényelmesen helyezkedik el a füle mögött. Azt is elfelejti majd, hogy ott van.

 

Kommunikáljon egyszeruen, bárhol, bárkivel

A megértés, az interakció, a beszélgetésekben való részvétel az, ami összeköti Önt szeretteivel, munkatársaival és az Önt körülvevő világgal. Az Audéo V hallókészülékek beszédértést, kényelmet és egyszerű használhatóságot biztosítanak, és úgy terveztük őket, hogy megadják Önnek azt a hallásélményt, amire vágyik. A Phonak együlálló techikai megoldása, a Binaurális VoiceStream Technológia™ segítségével két Audéo V hallókészülék is képes közvetíteni a beszédet egymás felé – mintha csak a két készülék beszélgetne egymással. Ez az újdonságnak számító technológia még a legnagyobb kihívást jelentő hangkörnyezetben is jobb beszédértést biztosít. Beszélgessen akár egy zajos étteremben, akár szabadtéren, séta közben.

A zene egyetemes nyelve

A zenének saját kis világa van. Egyetemes nyelven beszél, amely megérinti az érzéseit. Az Audéo V visszaadja Önnek a zene jelentette élményt, melynek segítségével élvezheti a pillanatot, vagy múltbéli eseményeket és különleges élményeket idézhet vissza.

Kevesebb erofeszítés, nagyobb kényelem

A hangok bosége fárasztó lehet, és folyamatos koncentrációt és odafigyelést igényelhet. Minden nap különböző hangkörnyezetek és beszédszituációk között mozgunk. Az Audéo V hallókészülékek kifinomult operációs rendszere alkalmazkodik az Ön környezetéhez. Például felismeri, ha épp egy zajos kávézóban tartózkodik, és aktiválja a „Komfort a zajban” programot. Majd ha ezután beszélgetésbe kezd, nem vált át teljesen a „Beszéd a zajban” programra, hanem elegyíti a kettőt, épp a hangkörnyezetnek megfelelő mértékben.

Kevesebb aggodalom, nagyobb magabiztosság

Automatikus funkcióiknak köszönhetoen a Phonak Audéo V hallókészülékek páratlan hangélményt biztosítanak minimális manuális beavatkozás mellett. Az Audéo V felismeri és azonnal megszünteti a zavaró sípolást is, amelyet visszacsatolásként ismerünk. Minél kevesebb beállítást kell az eszközön elvégeznie, és az minél jobb hangélményt ad, annál könnyebben feledkezik meg róla, hogy hallókészüléket visel, így annál magabiztosabb lehet.

Az Ön élete, az Ön hangkörnyezete

Akárhova is megy és akármit is csinál, elvárja, hogy mindent magabiztosan megértsen. Mindent megteszünk azért, hogy teljesíthessük az elvárásait, és ne csak jobban halljon, hanem jobban is megértse a beszédet szinte minden szituációban, jelentsen az bármekkora kihívást. A Phonak Audéo V csúcstechnológiás hallókészülékei és vezeték nélküli kiegészítői személyre szabott megoldásokat kínálnak Önnek, hogy teljesebb hangélményben lehessen része a mindennapi életében. Hallásgondozójával együtt egyszerűen kiválaszthatja a legjobb megoldást, amely illik életstílusához, halláskárosodása mértékéhez és pénztárcájához is.

Life is on - Az élet zajlik

Érzékenyen reagálunk mindenki igényeire, aki függ tudásunktól, ötleteinktől és gondoskodásunktól. Kreativitásunkkal arra törekszünk, hogy a technológia határait egyre jobban kitágítsuk. Olyan innovációkat hozunk létre, melyek segítik az embereket jobban hallani, érteni és megtapasztalni az élet gazdag hangvilágát. Beszélgessen szabadon. Kommunikáljon bizalommal. Éljen korlátok nélkül.

Tegye fel kérdését a termékről