No default-image found, please upload your default image and use this filename:
/home/pestor/public_html/images/header-images/header-default.jpg
PDFNyomtatásE-mail


360™
Tekintse meg a nagy képet


360™Tegye fel kérdését a termékről

Teljesítmény - megalkuvások nélkül.
Élet - zavarok nélkül.
Ez a különbség a 360™ hallókészülékkel.

Az Unitron 360™-as családja kivételesen erős hallókészülékeket jelent, amely nagyfokú és súlyos halláskárosodás esetén szolid és megbízható megoldást nyújt. A 360™ alkalmazható 120 dB értékű hallásveszteségig, rendelkezvén mindazzal a teljesítménnyel, amelyre Önnek szüksége van és egy betervezett tartóssággal , amely a mindennapi élet legkeményebb körülményeinek is ellenáll.

A 360™ család két tagja a 360e és az intelligens rendszerrel ellátott 360+.

 

Csak Önnek:

Nagyfokú és súlyos halláskárosodás esetére tervezve

 

Növelje a hangerőt:

Visszacsatolást szabályozó rendszer

A 360+ típus rendelkezik egy igen szellemes visszacsatolást szabályozó rendszerrel, amely gyorsan felismeri és elnyomja a visszacsatolást (sípolást) anélkül, hogy az a hangminőséget rontaná. Ilyen módon Ön nyugodtan növelheti a hangerőt, nem kell tartania kínos sípolástól vagy visító hangtól.

 

Válassza a komfort-érzetet: AntiShockTM

Váratlan zajok, mint pl. ajtó-becsapódás vagy edény-csörömpölés, határozottan kényelmetlen érzést okozhatnak. A 360+ előnye az AntiShock, ez a legfejlettebb impulzust-elnyomó technika, amely ma a hallókészülékekben létezik. Az AntiShock lehetővé teszi Önnek a környezetében lévő hangok és beszéd folyamatos megértését, miközben azonnal csökkenti a hirtelen zajok okozta kényelmetlen érzést, mint pl. egy kulcs leejtése, cipősarok kopogása a kemény talajon és a gyerekek zajongása a játékokkal.

 

Zavaró hatások csillapítása: Zajcsökkentés

A 360+ elegáns módon csökkenti a háttérzajokat anélkül, hogy az a hangok észlelését és a beszéd-értést befolyásolná, amely Önnek növeli a hallási komfort-érzetét.

 

Segítség a hallásban nehéz hallási helyzetekben:

Kiegészítő hallásjavító eszközök

A 360e választási lehetőséget ad:

  • Beépített FM (kompatibilis)
  • Közvetlen audio bemeneti (DAI) egység

 

A megalkuvások nélküli élet nagy erőt ad

Nagyszámú hasznos tulajdonságával és működés-biztonságával a 360e készülék – különösen nagyfokú és súlyos halláskárosodás esetén - mindent megad Önnek, ami a teljes élet megéléséhez szükséges, folyamatosan. Ez az innovatív hallókészülék kapható 360+ kivitelben is, amely további kiegészítő előnyöket kínál magas fokon különféle hallási helyzetekben.

 

Az Ön életviteléhez igazodva

Életének megvan a maga egyéni ritmusa és sebessége. A 360™ könnyen alkalmazkodik bármilyen életstílushoz, mivel céltudatosan felépített technikájával és precíziósan tervezett fül-mögötti kialakításával bizonyítani tudja, hogy működőképes a mindennapok poros és szemetes, izzadságot okozó és ismétlődő erőfeszítései között is.