PDFNyomtatásE-mail

Unison™

Csak választás kérdése

Kinek melyik a legmegfelelőbb hallókészülék, ez egyénenként változik: függ a hallásveszteség mértékétől, a páciens életstílusától, igényeitől és anyagi lehetőségétől. Az Unison termékcaslád kimagasló minőségű digitális modelljei minden igényt kielégítenek.

 

Unison stílus

Az unison hallókészülékek a teljes méretsorozatban, és színválasztékban kaphatók. Az audológus szakorvos/ asszisztens segít majd kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő típust és méretet.

 

Mindennapi kényelem

  • Indeális hangerő jelző - kibocsát egy egyszeri diszkrét sípszót, amikor a hangerő beállítás elérte az ideális szintet.
  • Easy t-coil -  többé nem kell maunuálisan állítani a készüléket a telefonáláshoz.
  • Elem Optimalizálás - maximálja az elem élettartamát és figyelmeztető hangjelzést ad, mielőtt lemerül az elem.

 

Pontosan azt hallja, amit szeretne

Az Unison lehetővé teszi a beszélgetést még zajos környezetben is, annak a kettős iránymikrofonnak, ami megtalálható az Unison 6 és 3 modellekben.

Az iránymikrofon az elölről jövő hangokat jobba felerősíti, a hátulról jövőket pedig tompítja. Az Unison készülékek tiszta hangzása annak az eredménye, hogy a készülék automatikusan elfojtja a nagyon halk hangokat, amiket nem akarunk hallani, mint például a légkondicionáló berendezés alapzaja, de megfelelően felerősíti a beszédhangokat.

Tegye fel kérdését a termékről