PDFNyomtatásE-mail

Element™

Személyes választás

Életstílusa és anyagi lehetősége mindenkinek más és más, mint ahogy minden ember halláscsökkenése is egyedi. Az ElementTM hallókészülék-család igazodik ezekhez az egyéni igényekhez és preferenciákhoz. Három modell: az Element 16, az Element 8 és az Element 4 közötti választási lehetőség lehetővé teszi az Ön és audiológusa számára, hogy Element-tipusú hallókészülékét valóban személyre szabottan válasszák ki mindennapi életéhez.

 

Kezei szabadok

Az AutoPro2TM kiértékeli az Önt körülvevő környezetet és automatikusan alkalmazkodik ahhoz, biztosítva Önnek a legjobb hallási élményt mind csendes, mind pedig zajos helyeken.

Élvezzen ki minden szót

A beszédértést növelő LD azonosítja és kiemeli a halk beszédet, ezáltal javítja a beszédértést.

Menjen és csapja be az ajtót

Az Element készülékek antiShockTM technológiája komfort-érzetet és védelmet nyújt Önnek olyan váratlan zajhatások ellen, amelyeket nem szívesen hall, mint például ajtó-becsapódás, anélkül azonban, hogy befolyásolná a hallani kívánt beszédhangokat.

Ragadja meg a kényelmet

A háttérzajok és a nem várt szélzajok csillapítása az Element készülékbe épített kétféle egyedülálló managerrel biztosított.

Nincs sípolás

Az Element készülék rendkívül szellemes visszacsatolás-gátlóval megakadályozza a sípolás okozta kellemetlen érzést, amely bármelyik hallókészülék esetében előfordulhat.

Kapja fel bátran a telefonkagylót

Amikor felemeli a telefonkagylót vagy mobiltelefonját, az easy-t automatikusan bekapcsolja azt a programot, amely optimális a telefon-használathoz.

ElementTM készülék személyre szabottan

Audiológusa segítségére lehet Önnek az Ön számára legmegfelelőbb stílusú (méret és szín) hallókészülék kiválasztásában. Érdeklődjön a kecses és diszkrét, vékony csövecskével (Slim Tube) ellátott, nyitott fül-illesztékkel bíró változatok iránt.*

  • A vékony csövecskével (Slim Tube) ellátott nyitott fül-illeszték alkalmazhatósága a halláscsökkenés függvénye

Az ElementTM 16 és Ön

  • Ideális választás az aktív életvitelű emberek részére, akik sokféle, egymástól eltérő környezetben kívánnak kommunikálni
  • Automatikus beállítás megengedi Önnek, hogy szabadon élvezze a pillanatot
  • Helyesen alkalmazkodik mind a halk, mind a hangos beszédhez
  • Kiváló hangminőség

Tegye fel kérdését a termékről